AKNE
Behandling av akne, fet- og uren hud

Når huden er frisk, sørger den selv for en perfekt mengde av fett for at den skal være myk, smidig og ungdommelig. Men når huden er ute av balanse, produserer den en stor mengde av fett på talgkjertelen. Dette bidrar til utvikling av acne vulgaris.

Årsakene til acne vulgaris er komplekse. Eksempler: stress, tykktarmproblemer, matintoleranse, hormonelt osv. Olavesen™ Systemet bruker visse lysbølgelengder for å drepe bakteriene
(Propionibacterium acnes [P. Acnes], som lever i hårfollikel i huden).

Vi anbefaler en full detoksifiseringsbehandling av tykktarm og lymfesystsem før en egen aknebehandling.
• Hjelper til å drepe bakterier
• Korrigerer hormonubalanse
• Dyptrenser huden
• Balanserer pH
• Trekker ut urenheter

EKSEM / PSORIASIS
Behandling av sensitiv og problemhud

Som ved akne problemer er det ubalanse i hudens cellereprodusering som medfører at huden utvikler en eksem eller blir sensitiv. Årsakene kan være mange og utløsende årsaker gjør hudproblemet komplekst. For å finne ut hvilke organer som er involvert foreta vi en avansert test før vi ser på behandlingsalternativer. Ta kontakt for ytterligere spørsmål på post@medispa.no

Sensitiv hudbehandling
Mange klienter lider av følsomhet, allergier og huddermatitis. Som hudspesialist, forstår vi klientenes behov. God konsultasjon vil hjelpe oss med å finne noen av de underliggende lidelsene som skaper disse stressende, noen ganger daglige, problemene.
Den skadelige forurensningen som omgir oss kan skape ubehagelige sideeffekter på huden. De stressende delene av hverdagslivet, spesielt maten i dietten vår og ulike kjemiske produkter, kan ha skadende effekter på ansikt og kropp.
Olavesen Systemets behandling bruker kun botaniske ekstrakter for å redusere sensitivitet, fuktighet, reperasjon og beskytte huden mot disse skadelige påvirkningene. Disse behandlingene kan brukes for å øke sirkulasjonen av oksygen på huden og for å fjerne ulike giftstoffer:

• Hjelp for å redusere følsomhet og rødhet
• Berolige og helbrede
• Styrke kappilærvegger

Sprengte blodkar
Nå kan du raskt og enkelt bli kvitt sprengte blodkar i ansiktet.

Alle overfladiske blodkar i ansiktet kan nå behandles med vårt nye apparat - Telangitron. Apparatet bruker høyfrekvent energi og man oppnår umiddelbart synlige resultater, uten arrdannelse og smerter. Behandlingen tar kun noen minutter, og det behøves ikke noen lokalbedøvelse. Siden behandlingen er lokal og kun berører blodkarene, er dette en svært skånsom behandling for huden. Hvor mange behandlinger man trenger er svært individuelt, og avgjøres etter hvor stort trykk det er i årene, samt hvor store blodkarene er. Vanligvis er 3-5 behandling tilstrekkelig for å oppnå et flott resultat.

IPL
Er den mest anvendte og sikre metoden for å reparere
• hudoppbygging,
• sprengete blodkar
• pigmentflekker
• permanent hårfjerningsredusering.

Huden blir minimalt irritert og kjennes fin ut etter noen minutter. Resultatene kommer gradvis i løpet av 2-4 uker. Anbefaler 4-6 behandlinger med 3 ukers mellomrom for optimale hud- og blodkarbehandlingsresultater.
Ideell for:
• Hudoppbygging, oppstramming
• Redusere fine linjer og grove porer
• Akne problemløsning
• Normalisering av uren hud, sensitiv hud og eksemhud
• Rødhet og sprengte blodkar i ansikt
• Skjemmende årer på beina (til en viss grad)
• Pigmentflekker og brune flekker

Hvordan IPL virker på huden
1) Hudens struktur med melanocytter (pigmenter) og blodkar.
2) IPL lyspulser sender energi som absorberes av målcellene, melanocytter og blodceller, som koagulerer.
3) De behandlede melanocyttene og blodcellene blir absorberes i løpet av noen uker tilbake i kroppen og hudens stuktur blir igjen normal.
4) Behandlingen etterlater seg en synlig hudforbedring, finere porer og økt collagenstimmulering.

Utrenselse
For å få best mulig resultat må vi ha en lymfe og tarmsystem som fungerer. Avfallstoffer skal føres ut og næringsstoffer skal tas opp. Alt dette skjer i lymfe og tarmsystemet. I løpet av årene som har gått har mange fått ”lekkasjer” i tarmen av ulike årsaker (medisiner, stress etc), eller tarmen har fått et ”plakk” belegg som sitter fast i tarmveggen. Begge tilstander gjør at tarmen ikke fungere optimalt, og vil resultere i ubalanse etter en tid. Lymfesystemet er renholdsverket i kroppen vår, og vi trenger å få bort avfallstoffer for ikke å bli plaget av dette med symptomer som vannansamlinger, hevelser, smerter eller kvise/akne/eksem utbrudd. En plass må avfallstoffene ut, og beste for kroppen er å ha et optimalt lymfe og tarmsystem. Derfor er det viktig å ha fokus på lymfe og tarmsystemet i behandlingen. Gode resultater er ikke å fjerne symptomene alene, men å jobbe med hele kroppen og få den til å fungere i tillegg til å fjerne hudproblemet.

Hudpleie
For alle som sliter med akne, eksem, psoriasis eller sensitivitet er det viktig å få riktige produkter for sin daglige hudpleie. Hudproduktene du bruker hver dag er avgjørende for å oppnå et godt resultat. Under den første konsultasjonstimen vil du få huden analysert og anbefalt riktige hudprodukter og behandling. Den daglige rensingen og skrubbe bort døde hudceller og forurensing er nøkkelen til en normal hud, og er i mange tilfeller det som må til for at huden reparerer seg selv.

Lysakupunktur
I kinesisk medisin er det ulike årsaker for utvikling av hudubalanser som akne/eksem/psoriasis. Når vi bruker lysakupunktur blir dine punkter belyst et par minutter med Bio-acu (bio-akupunktur) eller PDT lysakupunktur. Denne behandlingen er ikke smertefull i seg selv, men det kan være ubehaglig å bli tykket på i triggerpunktene/akupunkturpunktene. Ut fra årsaken til din hudlidelse velger terapeuten ut de punkter som skal behandles. Lysakupunktur utføres enten som en egen behandling, eller som et supplement til selve behandlingskuren.

Ernæringsprogram
Kosthold og livsstil er viktig i behandlingen av hudproblemer. Våre ernæringsterapeuter vil veilede og anbefale deg det du trenger for å gjøre det beste for din hud og utbrudd.
Til alle som tar behandlingskurer hos oss har vi egne kosttilskudd spesialtilpasset for hvert problem for å redusere og hindre videreutvikling. Tablettene er spesial tilpasset problematikken og består av vitaminer og mineraler som er essensielle for å kunne redusere og hindre utbrudd. Egne ernæringsterapeuter ivaretar ditt behov for å få tilpasset ditt eget program.

Hudprogram
er viktig for all hudfornyelse, og spesielt viktig for akne/eksem/psoriasis men og for alle hudproblemer og sensitiv hud.
Et hudprogram brukes til å normalisere huden, og til å reparere skader og problemer som finnes i hudens celler. Ved å reparere DNA strukturen på cellenivå vil vi få frisk cellereproduksjon.

Det er å forstå forskjellen mellom epidermal syrebehandling (md forte, gycolsyre og andre AHA syrebehandlinger) og A vitamin behandling er viktig. AHA syrebehandling er overflate behandling, ”fasadeforbedring”, som gjøres i klinikk som av ulike årsaker ikke kan bruke dypere behandlingsformer. En slik behandling gjør hudens overflate en viss grad finere, men reparerer ikke akne problemet og hudskaden.
A-vitamin behandling reparer hudskader, celleskader og normaliserer huden slik at akne problemet på sikt blir løst og ikke bare gjør en ”fasadeforbedring”.

AHA hudbehandling og A-vitamin behandling
Forskjellen mellom AHA syrebehandling og A-vitamin behandlingAHA er ekstracellulære stoffer som ikke har noen regulerende effekt eller intracellulær effekt. Generelt kan det sies at effekten er kortvarig etter avsluttet bruk ettersom AHA ikke har bidratt tl å korrigere eller reparere den skadde cellen.

Vitamin A virker på cellenivå (intracellulært) i motsetning til AHA. Dette betyr at vitamin-A reparerer cellen og tilbakefører den til sin opprinnelige tilstand.


Web by T.Hansen Reklame AS